Entrenaments y partits

Els nens i nenes de l’escola (en activitats mixtes, és clar) entrenen en dos possibilitats.
– Una hora en dos díes , Dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30 o de 18:30 a 19:30.
– Dues hores a la setmana un sol dia o en dos dies diferents).

L´idea es que puguim Entrenar de forma exclusiva a la nostra escola o simultanejar els entrenaments de millora i tecnificació a l´escola RCD ESPANYOL amb els entrenaments al seu equip.
Volem ser una referència en la millora individual de jugadors , per a que els nens i nenes puguin acelerar el seu aprenentatge del fútbol.
Utilitzarem un model d´entrenament dirigit a la millora técnica però basat en una metodología d´ensenyament en el qual el nen entengui les seves deccisions en l´àmbit del joc i sàpiga decidir milllor en relació al nivel tècnic.

Preparació

Cada entrenador té un màxim de 10 nens, i al costat com a mínim un ajudant, s’encarregan del grup que té a càrrec seu.

Treballem els continguts fonamentals del futbol a totes les edats. Els entrenadors han de ser capaços de veure el nivell de cada alumne i repartir minuts de forma equitativa. Fem una formació contínua amb els nostres entrenadors. Tots els entrenadors tenen les titulacions oficials necessaries per exercir com a técnics.

Els entrenaments estan tots en permanent contacte amb la pilota, i mitjançant un peculiar sistema de rotacions, aprofitem al màxim els espais, optimitzant el mateix amb exercicis adequats per a cada objectiu a aconseguir.

Assegurem durant l’any unes 27 trobades .

No obstant això, intentem orientar la sortida dels més grans (la seva estada acaba en l’edat infantil, és a dir, 14 anys) cap a altres equips, on puguin continuar la seva trajectòria esportiva.

Altres nens i nenes combinen la seva activitat a l’escola amb el seu equip federat.

Horaris

DILLUNS I DIMECRES de 17:30 a 18:30 o de 18:30 a 19:30 en el segon torn.

Vinculació amb el futbol base

La vinculació amb el futbol base és alta: qualsevol jugador que destaqui és comunicat al futbol base que decidirá la incorporació o no als entrenaments d’aquests.

Des de l’engegada de l’Escola de Futbol del RCD Espanyol s’ha tancat la possibilitat de realitzar proves d’accés cap als equips del futbol base del club.

Per tant, les úniques vies d’accés que existeixen en l’actualitat són: a través del pas natural de l’Escola de Futbol als equips inferiors o per la captació que realitzen els tècnics i observadors que l’Espanyol té repartits per tota la geografia nacional.

Aquests tècnics col·laboren conjuntament amb la secretaria tècnica del futbol base, des d’on es recullen, valoren i analitzen totes les dades i informacions dels jugadors que poden acabar incorporant-se a les diferents categories d’edat del futbol base.